Tirsdag den 8. marts 2022
  2 Svar
  325 Besøg
Hej,

Jeg vil gerne vise de filer, der er i en kategori, der er indstillet som private, men lad ikke brugerne downloade eller se filen (endnu bedre tilføje et låseikon, og når jeg klikker på det, vil det bede om at logge ind) , Jeg tænkte på at gøre dette ved at ændre en handling, men jeg kan ikke finde ud af, hvilken jeg skal bruge, jeg troede, det ville være denne:
wpfd_{$themeName}_file_block

men jeg kan tilsyneladende ikke finde ud af, hvordan man kalder det i functions.php (især få de korrekte parametre i do.

Tak
EN
2 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil gerne vise de filer, der er i en kategori, der er indstillet som private, men lad ikke brugerne downloade eller se filen (endnu bedre tilføje et låseikon, og når jeg klikker på det, vil det bede om at logge ind) , Jeg tænkte på at gøre dette ved at ændre en handling, men jeg kan ikke finde ud af, hvilken jeg skal bruge, jeg troede, det ville være denne:
wpfd_{$themeName}_file_block,

men jeg kan ikke finde ud af, hvordan man kald det i functions.php (især få de korrekte parametre i do.

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål om forudsalg. For alle tekniske anmodninger, send os venligst en billet (Menu Support> Support billet).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.

Med venlig hilsen,
M
2 år siden
Hej,

ingen bekymringer, tak, jeg har lige oprettet en billet.