Tirsdag den 12. marts 2024
  1 Svar
  114 Besøg
Hej
Goddag! Jeg er ikke sikker på, om dette er det rigtige sted at stille mit spørgsmål. Jeg har købt en licenskopi af WP Lastest Post. Jeg får en kritisk fejl, når jeg ser indlægget. Fejlmeddelelsen er "Der har været en kritisk fejl på denne hjemmeside". URL'en forsøger at åbne er https://test-xxx.com/title_of_post/ . Gad vide om du har nogle ideer til at løse problemet.

Hjemmesiden bruger Wordpress Version 6.4.3, Elementor Version 3.20.0 og Redux Framework Version 6.6.18.

Enhver hjælp er meget værdsat
EN
7 måneder siden
Hej

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg beklager ulejligheden, men dette forum er udelukkende til forespørgsler før salg.
For tekniske anmodninger bedes du indsende en billet gennem vores supportsystem ved at gå til Menu Support > Supportbillet .
Vores dedikerede udvikler vil straks hjælpe dig med din forespørgsel.