Mandag den 1. marts 2021
  3 Svar
  1,2K besøg
  Abonner
Hej, jeg bruger WP Latest Posts Pro og prøver at vise indlæg efter forfatter. Er der en nem måde at gøre det på? Tak!
EN
3 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg bruger WP Latest Posts Pro og prøver at vise indlæg efter forfatter. Er der en nem måde at gøre det på?

Denne mulighed er kun gyldig i standardtemaet i øjeblikket. Du kan finde den på Skærm og tema > Tema > Standardtema.

Mange tak!
Skål,
C
3 år siden
Tak for svaret.

1. Jeg kan ikke se muligheden under standardtemaet, så kan du venligst give lidt klarhed om dette?
2. Jeg købte pro-versionen for at kunne bruge de andre temaer, så dette vil nok ikke være den rigtige løsning for mig alligevel, selvom jeg gerne vil teste det.
EN
3 år siden
Hej,
Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

1. Jeg kan ikke se muligheden under standardtemaet, så kan du venligst give lidt klarhed om dette?
2. Jeg købte pro-versionen for at kunne bruge de andre temaer, så dette vil nok ikke være den rigtige løsning for mig alligevel, selvom jeg gerne vil teste det.

Åh, jeg misforstod dit spørgsmål. Dette er noget, der endnu ikke er implementeret i vores plugin.
Det vil vi huske på i en fremtidig version.