Torsdag den 13. maj 2021
  1 Svar
  1K besøg
  Abonner
Hej.
Det ville være rart, hvis 160 tegn fra teksten automatisk blev kopieret til beskrivelsen.

Med venlig hilsen.
EN
3 år siden
Hej,

Tak for din tilføjelse af din funktion her.

Det ville være rart, hvis 160 tegn fra teksten automatisk blev kopieret til beskrivelsen.

Automatisk kopiering er ikke mulig i vores plugin i øjeblikket, men kan du forklare flere detaljer om 160 tegn her?
Hvis det er muligt kan du aflevere en billet til os kl (Menu Support> Support billet),
vores udvikler vil tjekke, hvordan han kan hjælpe dig i detaljer.

Mange tak!