Torsdag den 29. juni 2023
  1 Svar
  174 Besøg
  Abonner
Pinterest plugin ville være fantastisk
tak
EN
1 år siden
Hej Tak,

fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Vi sætter stor pris på dit input, og vi har allerede noteret din anmodning i vores planlægningsliste.
Vi bestræber os løbende på at forbedre vores produkt og prioritere funktioner baseret på kundernes feedback.
Selvom vi ikke kan garantere øjeblikkelig implementering, vil dit forslag blive taget i betragtning under vores udviklingsproces.
Vi vil holde dig opdateret om eventuelle fremskridt vedrørende denne funktion.