Fredag ​​den 28. juni 2024
  1 Svar
  38 besøg
  Abonner
Forstærk reglen til den sidste URL-slug i downloadlinket.

Tilføjelse af en tilfældig streng til downloadlinket vil give det samme resultat.
Eksempel, https://example.com/download/103/category/765/random-string1
https://example.com/download/103/category/765/random-string2

Begge links vil downloade den samme fil med en identisk filnavn.

I øjeblikket fungerer downloadlinket det samme, uanset hvilken tilfældig streng, der er tilføjet URL'en. Denne adfærd stemmer dårligt overens med en sikkerhedsscanning.
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Forstærk reglen til den sidste URL-slug i downloadlinket.

Tilføjelse af en tilfældig streng til downloadlinket vil give det samme resultat.
Eksempel, https://example.com/download/103/category/765/random-string1
https://example.com/download/103/category/765/random-string2

Begge links vil downloade den samme fil med en identisk filnavn.

I øjeblikket fungerer downloadlinket det samme, uanset hvilken tilfældig streng, der er tilføjet URL'en. Denne adfærd stemmer dårligt overens med en sikkerhedsscanning.

Denne funktion er ikke implementeret endnu, men jeg vil føje den til vores funktionsanmodningsliste og huske den til fremtidige udgivelser.