Onsdag den 10. juli 2024
  1 Svar
  36 besøg
  Abonner
1. Tilpasningsmuligheder for udseendet af søgebiblioteket tilføjes.
Tilpas f.eks. farven på søgeknappen. 2. For besøgende at downloade tilladelsen til at tilføje, såsom tvunget til at udfylde informationsformularen for at tillade søgning eller download.

(Baggrunden kan indstille den første søgning/download vil poppe op udfyld formularboksen) Det andet punkt foreslår yderligere præcisering:
1. Virksomhedswebsteder har generelt ikke login- og registreringsfunktioner, så tilladelsesbegrænsningerne i baggrunden er ikke nyttige for nogle virksomhedswebsteder.
Så styrk tilladelsesbegrænsningerne for besøgende. Besøgende udfylder formularen for at downloade filen, webmasteren for at få kundeoplysninger, to fluer med et smæk. 2. Brugere vil kun blive bedt om at udfylde formularen, når de søger/downloader for første gang, i stedet for at udfylde formularen for hver søgning/download, hvilket er meningsløst.
(kan også øge antallet af gange en besøgende kan downloade i hvor lang tid osv.) 3. søg/download er et multiple choice-spørgsmål, du kan tvinge brugere til at udfylde formularen når de søger efter en fil og klikke på søg , så vil søgeresultaterne blive vist. Eller brugerens søgeresultater, klik på download-knappen, når pop op-vinduet tvunget til at udfylde formularen. Download automatisk filen efter at have udfyldt formularen
EN
2 måneder siden
Hej

Tak for dit værdifulde forslag.

Jeg sætter virkelig pris på dit input, og jeg har noteret mig din anmodning om funktioner.
Det er blevet tilføjet til vores liste over ønskede funktioner, hvor vi nøje overvejer ideer til fremtidige forbedringer.

Vi værdsætter virkelig kundefeedback som din, da den hjælper os med at prioritere og forbedre vores produkter.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dit forslag med os.