Fredag ​​den 5. juli 2024
  1 Svar
  38 besøg
  Abonner
Hej team,

Kravene er
- Tilpas søgefiltrene fra standard til at søge efter provins->by->distrikt, og disse data vedligeholdes, uploades af os selv.
- Tilpas søgeresultattabellen, det, der skal ændres, er "download"-ikonet, vi vil foruddefinere, om filen (for det meste PDF'er) kan downloades eller ej.

Download-ikonet vises kun, når filen kan downloades. Gætte på, at vi kan opnå disse ved at bruge Crocoblocks Smartfilter, men mon ikke det kan gøres med dit plug-in direkte?
EN
2 måneder siden
Hej

Tak for dit værdifulde forslag.

Jeg sætter virkelig pris på dit input, og jeg har noteret mig din anmodning om funktioner.
Det er blevet tilføjet til vores liste over ønskede funktioner, hvor vi nøje overvejer ideer til fremtidige forbedringer.

Vi værdsætter virkelig kundefeedback som din, da den hjælper os med at prioritere og forbedre vores produkter.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dit forslag med os.