Fredag ​​den 5. juli 2024
  1 Svar
  45 besøg
  Abonner
Under tilgængelighedstest har dit plugins brugergrænsefladebilleder ingen alt-tekst, hvilket fejler WCAG med fejl. 4 billeder markeres i den vedhæftede fil. Tilsvarende mangler søge-/filterformularen en formularetiket, der kræves for webtilgængelighed. Se vedlagte.
EN
2 måneder siden
Hej

Tak for dit værdifulde forslag.

Jeg sætter virkelig pris på dit input, og jeg har noteret mig din anmodning om funktioner.
Det er blevet tilføjet til vores liste over ønskede funktioner, hvor vi nøje overvejer ideer til fremtidige forbedringer.

Vi værdsætter virkelig kundefeedback som din, da den hjælper os med at prioritere og forbedre vores produkter.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dit forslag med os.