Søndag den 12. maj 2024
  4 Svar
  81 Besøg
  Abonner
Før du vælger et mappe-plugin til vores projekt, skal vi vide, om vi kan oprette forbindelse til vores Generic S3 (idrive)-bøtte, hvor vi tidligere har uploadet alle vores filer (ca. 10TB). Vi samarbejder uden problemer med Media Cloud Pro, men Media Cloud er ikke visuelt venlig til at administrere mapper.

Venter på din nyhed,
RM
EN
for 5 måneder siden
Hej

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

I øjeblikket har vores plugin ikke integration med Generic S3.
Vi sætter dog pris på dit forslag og vil notere det til fremtidig planlægning.

Skål,
M
3 uger siden
Bonjour,

J'ai aussi og S3 100% kompatibel med AWS (Minio). Sera t-il possible de paramétrer un S3 générique ?

Cordialement
EN
3 uger siden
Hej,

tak fordi du vender tilbage til mig med flere oplysninger.

Vi har ikke testet MinIO-platformen. Vores undersøgelse indikerer dog, at trinene til at konfigurere forbindelses-API'en ligner AWS3.

Vi tilbyder ikke en prøveversion eller begrænset version, da vores plugins er open source. Hvis du oplever kompatibilitetsproblemer, kan den ansvarlige udvikler hjælpe dig,
eller vi kan give en refusion. For flere detaljer om vores refusionspolitik, besøg venligst:
https://www.joomunited.com/refund-policy

Skål,
D
6 dage siden
Hvad med BackBlaze support??