Mandag den 23. september 2024
  1 Svar
  22 besøg
  Abonner
hej gutter!

Jeg elsker virkelig dit plugin, og jeg har fået en funktionsanmodning til dig for at gøre det endnu bedre:

mine kunder vil gerne "gruppere" teammedlemmer, så f.eks. på en skole er der lærerne, psykologen, pedelerne, rengøringspersonalet … så det ville være fantastisk, hvis du kunne oprette grupper, og mens du opretter medlemmerne, kan du tilføje dem til en eller flere grupper. Jeg viser dig et eksempel (det er fra et andet plugin): https://www.bggrossenzersdorf.ac.at/team/

det behøver selvfølgelig ikke at se sådan ud, men det kan også se sådan ud - se vedhæftet fil. men det er meget upraktisk at oprette så mange forskellige teams og derefter manuelt indsætte kortkoderne på et websted, som jeg gjorde det på det vedhæftede skærmbillede, fordi mine klienter ikke kan gøre det! de er ikke teknikere, og de er bare i stand til at redigere teamet i backend, ikke oprette flere teams og indsætte flere shortcodes på et websted. Jeg håber du forstår min:)

problemhilsen
EN
1 måned siden
Hej

Tak for dit værdifulde forslag.

Jeg sætter virkelig pris på dit input, og jeg har noteret mig din anmodning om funktioner.
Det er blevet tilføjet til vores liste over ønskede funktioner, hvor vi nøje overvejer ideer til fremtidige forbedringer.

Vi værdsætter virkelig kundefeedback som din, da den hjælper os med at prioritere og forbedre vores produkter.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dit forslag med os.