En af dine samarbejdspartnere på "chatten" fortalte mig, at der ikke er nogen captcha for komponenten "Mine vidnesbyrd".
Mit spørgsmål er, kan jeg nemt implantere det selv (jeg kender html- og css-sproget).
Tak for dit svar.
T
for 5 år siden
Hej,

Dette er ikke noget, der kan udføres nemt kun med HTML og CSS.
Men jeg vil tilføje det til udvidelsens køreplan, og Google recaptcha vil blive implementeret.

Skål,
LF
for 5 år siden
Tak for dit hurtige svar.

Desværre har jeg brug for en god gæstebog som din meget hurtigt.

Jeg kommer tilbage senere for at se din fremgang i denne komponent.
EN
for 5 år siden
@Les Enfants du Feu
vi har allerede integreret CAPTCHA i vores udvidelse.
vi er baseret på jform joomla integration og bruger det i standard joomla felter.
https://docs.joomla.org/Captcha_form_field_type
for at integrere captcha-feltet skal du aktivere recaptcha-feltet
https://docs.joomla.org/Archived :How_do_you_use_Recaptcha_in_Joomla%3F/da,
opret venligst en billet i supportbillet og giv os legitimationsoplysninger så jeg kan tage et dybt kig, hvis noget ikke virker i det.