Fredag ​​den 19. juli 2024
  1 Svar
  37 besøg
  Abonner
Hvad sker der, når en hjemmeside opgraderes fra Joomla! 3 til 4 til 5?

Og hvad er betydningen af ​​"J5 (B/C plugin)" angivet i JED'en?
Jeg antager, at "B/C" betyder "back-kompatibel", men det er ikke klart, om dette pålægger en form for begrænsning.
Er der en plan om at levere en anden type udvidelse til Joomla! 5?
EN
1 måned siden
Hej Tak,

fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Når du opgraderer en hjemmeside fra Joomla! 3 til 4 til 5, vil flere ting ske:

1. Versionskompatibilitet: Sørg for, at hver udvidelse og skabelon, der bruges på dit websted, er kompatible med den nye version. JoomUniteds udvidelser nævnes for eksempel for at være kompatible med Joomla 3, 4 og 5, men det er altid klogt at verificere specifikke komponenter.

2. Databasejusteringer: Opgraderingen kan involvere ændringer i databaseskemaerne. Joomlas kerneopgraderingsproces tager sig typisk af disse justeringer, men backup er afgørende.

3. Skabelonopdateringer: Nogle skabeloner designet til Joomla 3 fungerer muligvis ikke problemfrit med Joomla 4 eller 5. Sørg for, at din skabelonudbyder tilbyder versioner, der er kompatible med de seneste Joomla-udgivelser.

Med hensyn til "J5 (B/C plugin)" angivet i Joomla Extension Directory (JED), er det sandsynligt, at "B/C" står for "backwards-compatible". Dette indebærer, at plugin'et er designet til at fungere med tidligere versioner af Joomla såvel som Joomla 5. Selvom sådanne plugins tilbyder bekvemmeligheden ved bred kompatibilitet, udnytter de muligvis ikke fuldt ud nye funktioner eller optimeringer, der er tilgængelige i den seneste Joomla-version. Det er vigtigt at læse plugin's dokumentation for eventuelle specifikke begrænsninger.

Hvad angår planerne om at levere forskellige typer udvidelser til Joomla 5, ser den nuværende strategi i henhold til dokumenterne ud til at sikre, at eksisterende udvidelser er opdaterede og kompatible med alle de nyeste versioner op til Joomla 5.

For mere specifikke eller tekniske forespørgsler, følg gratis at nå os via Menu Support > Support billet . Vores dedikerede udvikler vil straks hjælpe dig med din forespørgsel.