Fredag ​​den 19. juli 2024
  2 Svar
  39 besøg
  Abonner
Ligesom et tidligere indlæg vil jeg gerne have, at gæster kan skrive anmeldelser (uden at oprette en konto eller logge ind).
https://www.joomunited.com/support/pre-sales-forum/my-testimonials-presale-questions-and-features-requests/public-access

Med tidligere software havde jeg problemer med spam anmeldelser, indtil CAPTCHA blev aktiveret. Jeg kan ikke se dette på dit skærmbillede eller videoer af frontend-indsendelsesformularen.
Men i et indlæg sagde du, at det er

tilgængeligt

https://www.joomunited.com/support/pre-sales-forum/my-testimonials-presale-questions-and-features-requests/captcha-in-my-testimonials indstilling for at aktivere CAPTCHA del af dit modul, eller en del af kerne Joomla? I din video ser det også ud til, at nogle brugere kan redigere og slette anmeldelser på front-end.
Kan du forklare, hvordan det ville gælde i tilfælde af gæster på hjemmesiden?
Det ville være en katastrofe, hvis gæster kunne slette eller redigere andres anmeldelser.
Men det er OK, hvis en gæst kun kan redigere/slette sin egen anmeldelse (inden for den samme browsersession, måske opdaget med en cookie).

Rådgiv venligst.
F
1 måned siden
EN
1 måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

https://www.joomunited.com/support/pre-sales-forum/my-testimonials-presale-questions-and-features-requests/captcha-in-my-testimonials
Er indstillingen til at aktivere CAPTCHA en del af dit modul, eller en del af kernen i Joomla?

CAPTCHA er en kernemodulform, der er inkluderet i vores kode.

I din video ser det også ud til, at nogle brugere kan redigere og slette anmeldelser på front-end.
Kan du forklare, hvordan det ville gælde i tilfælde af gæster på hjemmesiden?
Det ville være en katastrofe, hvis gæster kunne slette eller redigere andres anmeldelser.
Men det er OK, hvis en gæst kun kan redigere/slette sin egen anmeldelse (inden for den samme browsersession, måske opdaget med en cookie).

Ja, du kan forhindre brugere i at redigere eller slette anmeldelser lavet af andre, og begrænse dem til kun at administrere deres egne anmeldelser.

Gå her for yderligere information:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/my-testimonials/398-my-testimonials-common-use#toc-2-get-and-edit-testimonial-from-frontend