Søndag den 13. oktober 2024
  1 Svar
  8 besøg
  Abonner
Er det muligt at lægge video fra localhost i droppics? Ikke fjernvideo
Thnx
EN
4 dage siden
Hej

Tak, fordi du kontakter os her vedrørende denne udvidelse.

Ja, med Droppics-udvidelsen kan du administrere videoer som en del af dine gallerier.
Droppics understøtter dog primært videolinks til indlejring, såsom dem fra YouTube eller Vimeo.

Hvis du vil bruge en video, der er gemt lokalt (på din egen server), skal du uploade den videofil direkte til din server
og derefter linke den i Droppics som et medieelement.

Du kan tjekke mere om Droppics muligheder og funktioner her:
https://www.joomunited.com/products/droppics

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for specifik funktionalitet, er du velkommen til at spørge på vores supportkanaler!