Fredag ​​den 16. august 2024
  2 Svar
  24 besøg
  Abonner
Er billeder/dokumenter fra Dropbox tilføjet til WP Media Library, så der er en kopi på dropbox og min WP server? Eller er WP-mediebiblioteksposten bare et "link", og den eneste fysiske kopi er på Dropbox? En anden måde at spørge på er, at når en bruger ser billedet, er det hentet fra mediebiblioteket eller Dropbox? Håber det giver mening.

På forhånd tak!
EN
1 måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er billeder/dokumenter fra Dropbox tilføjet til WP Media Library, så der er en kopi på dropbox og min WP server? Eller er WP-mediebiblioteksposten bare et "link", og den eneste fysiske kopi er på Dropbox? En anden måde at spørge på er, at når en bruger ser billedet, er det hentet fra mediebiblioteket eller Dropbox?

Ja, de faktiske fildata gemmes på en cloudserver, mens den lokale server kun gemmer information om filerne, såsom metadata og filreferencer.

Skål,
R
1 måned siden
Tak for det hurtige svar!