Mandag den 17. oktober 2016
  2 Svar
  3K besøg
Hej,

Er WP Media Folder kompatibel med Flatsome 3.0 Theme og UX Builder? https://themeforest.net/item/flatsome-multipurpose-responsive-woocommerce-theme/5484319

Og hvor ofte opdaterer du pluginnet?

Tak
Amir
EN
7 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Er WP Media Folder kompatibel med Flatsome 3.0 Theme og UX Builder?

Ja, det kunne være kompatibelt med vores plugin.
hvor ofte opdaterer du plugin'et?

Selvom det af forskellige årsager er svært at give en præcis dato på den nye version.
Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)

Mange tak!
Hilsen,