Torsdag den 8. august 2024
  3 Svar
  30 besøg
  Abonner
Hej, jeg leder efter en løsning til at aflæse min upload-mappe fra lokal til S3. Jeg har allerede aflæst en stor del i en S3-mappe under min bøtte, men disse billeder serveres ikke længere, da de er ødelagte (hosting-udbyder skifter)
Kan WP media folder gendanne de ødelagte billeder (de er allerede i S3) og fortsætte med at aflaste resterende mapper til samme placering? På skærmbilledet kan du se, at det er stoppet med aflæsning i 2022
EN
1 måned siden
Hej Tak,

fordi du kontakter os her vedrørende denne udvidelse.

Det er ikke muligt i dit tilfælde, fordi filerne på din server vil blive fjernet efter aflæsning til Amazon S3.

Skål,
G
1 måned siden
Tak for svaret, det er faktisk meningen, jeg ønsker, at filerne skal fjernes fra serveren efter aflæsning,

så lad os sige, at mappen 2018 er tom på min server, da filerne allerede er overført til S3 tidligere af et andet plugin/tilpasset script

nu Jeg ønsker, at mappen 2022 også skal håndteres af dette plugin og overføres til s3.

Biblioteket vil se begge mapper i S3, da de alle er under samme bucket.

Jeg forstår ud fra dokumentationen, at dette er muligt, er dette korrekt?

Tak
EN
1 måned siden
Hej,

tak fordi du vender tilbage til mig med flere oplysninger.

Ja, mappen på serveren vil være tom, når indstillingen Fjern efter upload .
Det er ikke muligt at vælge en bestemt mappe, der skal afloades i WP Media Folder i øjeblikket.
Når du bruger S3 eller andre aflastningsplatforme, vil alle filer blive uploadet til skyen.