Onsdag den 9. oktober 2024
  1 Svar
  14 besøg
Hej,

Vi er interesserede i at købe WP Media Folder versionen, der inkluderer plugins og tilføjelser, men vi er i tvivl. Vi vil gerne vide, hvordan denne version fungerer, da vi er interesserede i tilføjelserne, men vi ser, at den også indeholder cloud-integration, som vi ikke har brug for. Er det obligatorisk at bruge cloud-integration? Eller kan vi arbejde med tilføjelserne uden at bruge denne funktion?

På forhånd tak for din afklaring.

Venlig hilsen.
EN
1 uge siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Vi er interesserede i at købe WP Media Folder versionen, der inkluderer plugins og tilføjelser, men vi er i tvivl. Vi vil gerne vide, hvordan denne version fungerer, da vi er interesserede i tilføjelserne, men vi ser, at den også indeholder cloud-integration, som vi ikke har brug for. Er det obligatorisk at bruge cloud-integration? Eller kan vi arbejde med tilføjelserne uden at bruge denne funktion?

WP Media Folder Addon muliggør cloud-integration; køb blot basispakken for at få adgang til alle funktioner.

Gå her for yderligere information:
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder#features