Mandag den 30. september 2024
  3 Svar
  22 besøg
  Abonner
Hej jeg vil gerne høre om Dropfile ville fungere med at uploade en csv-fil og derefter vise den i en artikel?
EN
2 uger siden
Hej

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Ja, du kan uploade CSV-filer til Dropfiles, men de understøttes i øjeblikket ikke i preview-tilstand.
For bedre preview-funktionalitet på frontend, anbefales det at bruge .xls- eller .xlsx-filformater.

Skål,
S
2 uger siden
Bonjour,
Je souhaiterais savoir si le plugin permet de gérer deux niveaux d'accès distincts à des contenus différents sur le même site. De plus, plugin inclut-il une authenification à double facteur pour renforcer la sécurité?
EN
1 uge siden
Hej Denne e-mail-adresse er beskyttet mod spambots. Du skal aktivere JavaScript for at kunne se det. ,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg er ikke helt sikker på to forskellige adgangsniveauer, men du kan tildele to eller flere roller for at se en bestemt kategori.
I øjeblikket har vi ikke en funktion til verifikation; brugere skal logge ind for at få adgang til filkategorien.
Hvis de mangler de nødvendige tilladelser, vil de se en tom side.

Derudover kan du indstille adgangskoder til kategorier eller filer ved hjælp af WP File Download .