Fredag ​​den 28. juni 2024
  3 Svar
  44 besøg
  Abonner
Hvad vil vi gerne med Dropfiles:
Omkring 40 brugere skulle hver kunne uploade filer i deres egen kategori på hjemmesidens frontend.
Disse vil primært være PDF-filer. Kan brugerne udfylde en formular, der hører til filen?
Kan alt dette gøres på frontend? Jeg vil downloade disse PDF-filer som administrator og behandle dem til et printjob for dem.
Er der en maksimal tilladt filstørrelsesgrænse, eller kan jeg indstille dette selv?
Når først filerne er behandlet, slettes de også igen, så jeg tror ikke, der vil være nogen serveroverbelastning.
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Omkring 40 brugere skulle hver kunne uploade filer i deres egen kategori på hjemmesidens frontend.
Disse vil primært være PDF-filer. Kan brugerne udfylde en formular, der hører til filen? Kan alt dette gøres på frontend?

Brugere kan uploade filer direkte fra frontend ved at bruge en foruddefineret uploadformular, som kan sættes op til at begrænse uploads til bestemte kategorier eller brugere.
Det er dog ikke understøttet at udfylde en formular endnu. Brugere kan uploade formularen på frontend og derefter administrator downloade dem til udskrivning.

Er der en maksimal tilladt filstørrelsesgrænse, eller kan jeg indstille dette selv?

Den maksimale uploadfilstørrelse kan indstilles inden for Dropfiles-indstillinger > Admin > Maks. uploadstørrelse (MB).
Gå her for yderligere information:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-admin-tab

Når først filerne er behandlet, slettes de også igen, så jeg tror ikke, der vil være nogen serveroverbelastning.

Du kan fjerne dem på Dropfiles dashboard.

Skål,
C
2 måneder siden
thx!
Kan jeg bruge udvidelsen på et Joomla 5-websted? Jeg har installeret komponenten, men kan ikke se eller tilføje kategorier.
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Kan jeg bruge udvidelsen på et Joomla 5-websted? Jeg har installeret komponenten, men kan ikke se eller tilføje kategorier.

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål om forudsalg, for alle tekniske anmodninger, send os venligst en billet (Menu Support> Support billet).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.