Tirsdag den 20. april 2021
  1 Svar
  1,1K besøg
  Abonner
Vil diasshowet fortsætte med at køre, selv når musemarkøren er på det? De to diasshow-apps, som jeg bruger i øjeblikket, stopper, når musen er på den. Det ønsker min seneste klient ikke. Han har brug for, at diasshowet fortsætter uden at holde pause. Tak!
EN
3 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Vil diasshowet fortsætte med at køre, selv når musemarkøren er på det? De to diasshow-apps, som jeg bruger i øjeblikket, stopper, når musen er på den. Det ønsker min seneste klient ikke. Han har brug for, at diasshowet fortsætter uden at holde pause.

Slidet fortsætter med at køre, mens du svæver i vores Layer slideshow , du kan pause ved at klikke på knappen.
Gå her for mere information:

https://www.joomunited.com/joomla-demo//layer-slideshow/layer-slideshow-presentation

Håber dette hjælper!