Torsdag den 26. oktober 2023
  1 Svar
  133 Besøg
Hej,
på din Demosite vises nogle dele ikke i min browser, som er chrome.
Det er under linjen "Standard diasshow-temaer", hvor alt er tomt. Det samme sker under "Brugerdefineret slide demo".

Hilsen
George
EN
11 måneder siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Beklager det sene svar.
på din Demosite vises nogle dele ikke i min browser, som er chrome.
Det er under linjen "Standard diasshow-temaer", hvor alt er tomt. Det samme sker under "Brugerdefineret slide demo".

Ja, problemet er løst. Tjek venligst igen:

https://www.joomunited.com/joomla-demo//layer-slideshow/layer-slideshow-presentation