Fredag ​​den 14. oktober 2022
  1 Svar
  268 Besøg
  Abonner
Hej, jeg leder efter et WP-plugin, der kan generere dynamiske organisationsdiagrammer fra en tabel eller csv eller en anden datakilde. Generer dit produkt organisationsdiagrammerne, eller skal de bygges manuelt? Tak!
EN
2 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg leder efter et WP-plugin, der kan generere dynamiske organisationsdiagrammer fra en tabel eller csv eller en anden datakilde. Generer dit produkt organisationsdiagrammerne, eller skal de bygges manuelt?

I øjeblikket bør du oprette diagrammet manuelt i vores plugin.