Torsdag den 4. maj 2023
  1 Svar
  184 Besøg
  Abonner
Hej. Understøtter dit Team Display-plugin korte koder til 3. parts galleri-plugin (fra 10web) til at vise gallerier i teammedlemmets biografi/beskrivelse?
EN
1 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hej. Understøtter dit Team Display-plugin korte koder til 3. parts galleri-plugin (fra 10web) til at vise gallerier i teammedlemmets biografi/beskrivelse?

Personbeskrivelse understøtter kun tilføjelse af tekst. Som du kan se, vises beskrivelsen efter klik med et lille vindue.
Kan du venligst fortælle mig, hvilken 3. part du mener her?